Ziti Cukrászda

A Ziti cukrászda 1992-ben családi vállalkozás keretében fagyizóként kezdte meg működését Tökölön. 2003-ban pedig a folyamatosan bővülő elégedett vevőkör igényeinek kielégítése végett a fagyizó továbbfejlesztésre került, a termékpaletta bővült, lehetővé téve a cukrászda megnyitását.

Fejlesztések

A cukrászda megnyitása miatt elengedhetetlenné vált a korszerű műhely kialakítása, ahol már a kor követelményeinek megfelelő, fejlett technológiák segítségével törekszenek szakembereink arra, hogy a hagyományos ízek megőrzése mellett a vendégek ízlésvilágát természetes alapanyagokból készült remekművekkel szolgálják ki.

Nagy elődök nyomában

Ez a feladat számunkra nem okoz különösebb gondot, mivel korábbi nívós cukrász műhelyekben szerzett tapasztalatainkból merítve – Gerbeaud, Grand Hotel Hungária – képesek vagyunk mind a kiváló ízvilág, mind a minőség magas szintű párosításával partnereink igényeit maradéktalanul kiszolgálni.

Tortát házhoz

Vállalkozásunk 2004 óta a viszonteladásra is nagy hangsúlyt fektet, ennek köszönhetően mára már nívós budapesti és Budapest környéki múzeumok, kulturális intézmények és rendezvényszervező cégek részére is szállítunk. Viszonteladók részére árainkból kedvezményt biztosítunk.

Önökért vagyunk!

Várjuk Kedves Vendégeink elképzeléseit, melyeket együtt képesek vagyunk valóra váltani. Ön megálmodja, mi elkészítjük. További részletekért érdeklődjön cukrászdánkban személyesen, telefonon vagy e-mailben, keresse elérhetőségeinket a KAPCSOLAT oldalon!